Pannen

Voor een dakbedekking met dakpannen of tegelpannen heeft u de keuze uit een ruim assortiment.  Wij staan u graag bij met deskundig advies in verband met de keuze van de geschikte dakpan die bij de stijl van uw huis past.


Leien

Voor uw dak met leien heeft u de keuze uit verscheidene mogelijkheden. Leien met een glad oppervlak of een gestructureerd oppervlak, van bruin tot zwart, een klein of groot formaat, er is keuze in overvloed.


Gevelbekleding

Een slecht uitziende gevel een nieuw uitzicht bezorgen en terzelfdertijd uw huis bijkomend isoleren? U kunt vrijblijvend onze mening vragen, wij helpen u met plezier verder.


Sidings

Sidings als gevelbekleding geven uw woning niet alleen een mooi uitzicht, ze bezorgen uw gevel tevens een goede bescherming tegen allerhande weersinvloeden. Bij het plaatsen van sidings heeft u eveneens de mogelijkheid om uw huis bijkomend te isoleren.


Zinkwerken

Een dakgoot is één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Wij plaatsen uw dakgoot in zink, koper of antra-zink. Ook voor het vernieuwen van uw bakgoten [cornissen] of allerhande zinkwerken kunt u bij ons terecht.


Roofingwerken

Voor het waterdicht maken van platte daken gaan wij met grote zorg te werk. Zo kiezen wij steeds voor het beste materiaal en besteden wij de nodige aandacht aan de brandveiligheid op en rond de werf.


Dakramen

Heeft u behoefte aan wat extra licht op uw zolder of kamer dan biedt een dakraam de oplossing. Indien gewenst verzorgen wij ook de plaatsing van een bijhorend muggengaas of een rolgordijntje.


Ecopaneel

Ecopaneel staalplaten zijn isolerende panelen voor hellende daken die geschikt zijn als dakbedekking voor ondermeer garages, loodsen of  stallingen. De panelen zijn eveneens beschikbaar zonder isolatie.


Kleine of grote herstellingen

Een lek in uw dakgoot, een afgewaaide dakpan, hermetsen van uw schoorsteen, kleine voegwerken: wij helpen u graag.


Bekleding van kroonlijsten

Heeft uw kroonlijst een opknapbeurt nodig? Dan kunt u dit probleem verhelpen door deze van een bekleding te voorzien in PVC, hout of hardboardplaten.


Veiligheid

Door de jaren heen zijn wij vanzelfsprekend niet blijven stilzitten om steeds aan uw eisen te kunnen blijven voldoen. Zo zijn wij sinds lange tijd lid van het CBD en hebben wij een diploma in ons  bezit van erkend asbestverwijderaar. Bij afbraak van uw dak met oude leien en/of golfplaten worden deze volgens de wettelijke voorgeschreven richtlijnen weggebracht naar een erkend stort. Ook wat betreft de veiligheid op en rond de werkvloer hoeft u niets te vrezen, wij beschikken over een VCA veiligheidscertificatie.Bureau

Danny

Gunther

Andy

Email

Wat doen we

054 32 66 03

0477 23 00 14

0474 58 16 23

0478 64 56 21

info@dakwerkenrombaux.be